“Een automatisch bijvulsysteem voor koelsmeermiddelen dat u zo terugverdient!”

[vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1551774800733{margin-bottom: 60px !important;}”][vc_column width=”2/3″ el_class=”detailtekst”][vc_column_text]Een betaalbaar, automatisch bijvulsysteem voor uw koelsmeermiddelen (KSM). Dat is de Fluid Fill Matic Het systeem van Nederlandse bodem is snel terug te verdienen door zijn hoge kwaliteit, lage kostprijs én efficiëntie.

Constante kwaliteit, optimale prestaties

Koelsmeermiddel is kostbaar, maar wordt vaak niet op de juiste manier gebruikt, waardoor problemen ontstaan als stank- en rookontwikkeling. De Fluid Fill Matic garandeert de constante kwaliteit van uw koelsmeermiddel en is daarmee ideaal voor 24/7 productie. Uw concentraties blijven automatisch op peil, waardoor uw KSM optimaal blijft presteren.

Een blik op de toekomst

“Toen wij nadachten over de toekomst van koelsmeermiddelen kwamen we tot de conclusie dat we een nieuw product moesten ontwikkelen. Aan de ene kant zien we een toenemende prestatiedruk op het koelsmeermiddel, maar de stoffen die het vroeger langer goed hielden, zoals formaldehyde, die gaan eruit. ‘Hoe ga je met die ontwikkelingen om?’, is dan de vraag”, aldus Marcel Gros, directeur van Rhenus Lub. “In dat proces namen we mee dat de kennis die je nodig hebt om koelsmeermiddelen optimaal tot hun recht te laten komen steeds verder van de opleidingen afstaat.” Uiteindelijk werd het product dat ze ontwikkelden werd niet alleen een product, maar ook een dienst.

Oil as a Service

“We ontwikkelden samen met onze partner Gibas Tools een betaalbaar automatisch bijvulsysteem. De Fluid Fill Matic,” aldus Gros. “Maar we beseften ook dat goede, structurele dienstverlening van hoog niveau het antwoord zou zijn op de uitdagingen van het heden en de toekomst. Daarom ontwikkelden we Oil As A Service, ons onderhoudsconcept. Door constant te meten, automatisch bij te vullen en de volumes in de reservoirs maximaal te houden, blijven koelsmeermiddelen langer goed en wordt de volle potentie eruit gehaald. Zo kun je veel langer blijven draaien zonder allerlei problemen.”

Resultaten

De eerste resultaten van het nieuwe concept zijn veelbelovend. De verwachtingen die ze hadden over het effect van de Fluid Fill Matic en Oil As A Service blijken te kloppen. “Verschillende van onze klanten merken direct de voordelen. Het werkt gewoon. En dat kun je duizend keer zeggen, maar als je het dan ziet gebeuren geeft dat wel een goed gevoel.”

Op de Brabantse Metaaldagen staan wij met onze Fluid Fill Matic. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht met vragen over ons Oil as a Serviceconcept. U bent van harte welkom op stand nummer E082.

Wilt u meer informatie? Neem contact op met Marcel Gros of één van onze medewerkers op 0318 59 61 80, mail naar info@rhenuslub.nl of kijk op www.fluidfillmatic.nl[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][templatera id=”142″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][templatera id=”61″][/vc_column][/vc_row]

Deel het artikel via -

Facebook
Twitter
Threads
LinkedIn