Fluid Care System

> Verwijder moeiteloos de toplaag
> Minder downtime
> Stimuleert betere machineprestaties

Deze vooruitstrevende bedrijven gebruiken het al:

Waarom Fluid Care System?

Maak kennis met het innovatieve Fluid Care System – de ultieme oplossing om je metaalbewerkingsprocessen naar ongekende niveaus van effectiviteit en kostenbesparing te tillen. Met zijn baanbrekende ontwerp en geavanceerde functies zal dit revolutionaire product een blijvende impact hebben op de manier waarop je koelsmeermiddelen beheerst

Stel je eens voor: een systeem dat moeiteloos de bovenste toplaag van je koelsmeermiddel verwijdert, vuile olie efficiënt filtert en schone hoogwaardige emulsie terugpompt in je reservoir.  Het Fluid Care System is speciaal ontworpen om je koelsmeermiddelreservoir grondig te reinigen, waardoor optimale prestaties worden behaald en de levensduur van je waardevolle metaalbewerkingsvloeistoffen wordt verlengd.

Ons systeem maakt gebruik van een baanbrekende afscheidingsmethode die vrijwel volledige scheiding van olie en koelvloeistof garandeert. Door slimme zwaartekrachttechnieken toe te passen, levert het Fluid Care System buitengewone resultaten. Zeg vaarwel tegen verontreinigde vloeistoffen en verwelkom een brandschoon en goed onderhouden koelsysteem.

Maar wat maakt ons systeem nu werkelijk anders dan andere? Het draait niet alleen om superieure functionaliteit; het gaat erom dat we ongeëvenaarde waarde bieden voor je bedrijf.

Het Fluid Care System is niet alleen het meest efficiënte alternatief op de markt, maar ook het meest kosteneffectieve. Terwijl er andere keuzes zijn, steekt ons systeem er met kop en schouders bovenuit qua betaalbaarheid zonder concessies te doen aan prestaties.

De belangrijkste voordelen van ons Fluid Care System:

Geen vreemde olie

Het Fluid Care System is speciaal ontworpen om je koelsmeermiddel reservoir te ontdoen van vreemde olie. Een unieke afscheidingsmethode die vrijwel volledige scheiding van olie en koelsmeermiddel garandeert.

Voorkom bacterievorming

Verleng de levensduur van jouw koelsmeermiddel door vreemde olie en koelsmeermiddel te scheiden. Haal optimale prestaties en voorkom dat het wordt aangetast door bacterie vorming.

Hogere standtijd van het gereedschap

Doordat jouw koelsmeermiddel optimaal kan presteren komt dit ten goede van jouw gereedschap. Het gereedschap gaat veel langer mee, waardoor je het minder snel hoeft te vervangen en dus weer bespaard.

Meer precisie en kwaliteit

Door het koelsmeermiddel effectief te reinigen neemt de precisie en de kwaliteit van je bewerkingen toe. Dit leidt weer tot schonere eindproducten. Maak snel kennis met het Fluid Care System.

Laat hier je gegevens achter. Dan bellen wij je terug!