Fluid Fill Matic op de Brabantse Metaaldagen!

[vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1551774274414{margin-bottom: 60px !important;}”][vc_column width=”2/3″ el_class=”detailtekst”][vc_column_text]Van 10 t/m 12 april staan wij met onze Fluid Fill Matic op de Brabantse Metaaldagen.
De Fluid Fill Matic is een betaalbaar, automatisch bijvulsysteem voor uw koelsmeermiddelen (KSM). Het systeem van Nederlandse bodem is door zijn lage kostprijs, hoge kwaliteit én efficiëntie snel terug te verdienen.

Blik op de toekomst

“Toen wij nadachten over de toekomst van koelsmeermiddelen kwamen we tot de conclusie dat we een nieuw product moesten ontwikkelen. Aan de ene kant zien we een toenemende prestatiedruk op het koelsmeermiddel, maar de stoffen die het vroeger langer goed hielden, zoals formaldehyde, die gaan eruit. ‘Hoe ga je met die ontwikkelingen om?’, is dan de vraag”, aldus Marcel Gros, directeur van Rhenus Lub. “Daarom ontwikkelden we samen met onze partner Gibas Tools een betaalbaar automatisch bijvulsysteem. De Fluid Fill Matic.”

Oil as a Service

“Maar we beseften ook dat goede, structurele dienstverlening van hoog niveau het antwoord zou zijn op de uitdagingen van het heden en de toekomst. Daarom ontwikkelden we Oil As A Service, ons onderhoudsconcept.

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht met vragen over ons Oil as a Serviceconcept. U bent van harte welkom op stand nummer E082.

U kunt zich alvast aanmelden via onderstaande link.
https://www.databadge.net/bmd2019/reg/?link=259537759252cbc437d0

Wilt u meer informatie? Neem contact op met Marcel Gros of één van onze medewerkers op 0318 59 61 80, mail naar info@rhenuslub.nl of kijk op www.fluidfillmatic.nl[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][templatera id=”142″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][templatera id=”61″][/vc_column][/vc_row]

Deel het artikel via -

Facebook
Twitter
Threads
LinkedIn