FOC Olie- en Spanenzuiger

> Reinigt grondig je koelsmeermiddel reservoir
> Effectief olie en spanen opzuigen
> Uitneembare korf (35 liter)

Deze vooruitstrevende bedrijven gebruiken het al:

Waarom de FOC Olie- en Spanenzuiger?

De klassieker voor het reinigen van gereedschapsmachines

Al 25 jaar beproefd en steeds verder verbeterd. Robuust en duurzaam: de FOC zuigt krachtig spanen en vloeistoffen op en scheidt deze in een grote, uitneembare spanenkorf.

De FOC, aangedreven door wisselstroom, is zo compact dat u hem zelfs in de kleinste ruimtes kunt gebruiken.

En als de ruimte echt te krap is, biedt de lange zuigslang nog steeds de flexibiliteit om zelfs de moeilijkst bereikbare plaatsen veilig en snel schoon te maken.

Het legen van de FOC is net zo eenvoudig als het opzuigen: de vloeistof wordt afgevoerd met een ingebouwde pomp en de spanenkorf kan eenvoudig worden verwijderd.

Niet alleen het schoonmaken van de machine is eenvoudig, maar ook het afvoeren, onderhouden en verzorgen ervan.

Te gebruiken voor:

Hoge zuigkracht

Uitgerust met een krachtige motor, kan de Rhenus FOC effectief olie en spaanders opzuigen, wat essentieel is voor intensieve industriële toepassingen.

Voorkom bacterievorming

Verleng de levensduur van jouw koelsmeermiddel. De FOC is speciaal ontworpen om jouw koelsmeermiddelreservoir grondig te reinigen en te ontdoen van spanen.

Eenvoudig in gebruik

De FOC staat voor gemak en eenvoud. De FOC heeft een roestvrijstalen pomp en een 35 liter uitneembare korf. Hierdoor is het heel eenvoudig om de FOC leeg te maken.

Compact en Draagbaar:

Door zijn compacte ontwerp is de zuiger eenvoudig te verplaatsen en te gebruiken in krappe werkruimtes, wat flexibiliteit biedt in diverse omgevingen.

Laat hier je gegevens achter. Dan bellen wij je terug!