Hoe haalt u het maximale uit uw koelsmeermiddelen?

[vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1551774800733{margin-bottom: 60px !important;}”][vc_column width=”2/3″ el_class=”detailtekst”][vc_column_text]Hoe u het maximale uit uw koelsmeermiddelen haalt? Eenvoudig: door het juiste onderhoud. Met ons serviceconcept Oil as a Service zorgen wij dat u het maximale uit uw productieproces haalt. “Door regelmatig onderhoud én service garanderen wij continue kwaliteit. Dat leidt direct tot hogere productiviteit en continuïteit. En in combinatie met ons automatische bijvulsysteem Fluid Fill Matic bespaart u ook veel manuren”, zegt Marcel Gros, Managing Director van Rhenus Lub.

24/7 draaien

Vandaag de dag is 24/7 productie in de metaalbewerking en verspaning heel normaal. Die ontwikkeling heeft ook invloed op uw koelsmeermiddel. Wanneer er niet regelmatig onderhoud wordt gepleegd en controles worden uitgevoerd, komt een koelsmeermiddel onder druk te staan. “Vaak wordt er dan te laat actie ondernomen en is het risico op stilstand groot. Met Oil as a Service zijn we zulke problemen voor. We zien onregelmatigheden van tevoren aankomen en kunnen op tijd ingrijpen”, aldus Gros. “Daardoor kunnen onze klanten ook echt 24/7 produceren en staan machines niet onnodig stil.”

Verbod op gevaarlijke inhoudsstoffen

Vanuit de overheid komt steeds meer aandacht voor het beperken van de gevaarlijke inhoudsstoffen in koelsmeermiddelen. Gezondheid van medewerkers krijgt een steeds belangrijkere plaats op de agenda. “Dat is een zeer positieve ontwikkeling. Het is beter voor de gezondheid en ook in economisch opzicht het best. Het echte kapitaal van de onderneming zijn de medewerkers. En goede mensen zijn niet makkelijk te vinden in deze markt. Ook daarom is Oil as a Service een concept dat perfect aansluit op de eisen van nu. Met koelsmeermiddelen zonder gevaarlijke inhoudsstoffen kun je door goed onderhoud maximaal presteren.”

Goede resultaten, tevreden klanten

En dat Oil as a Service bijdraagt aan optimale prestaties, blijkt wanneer we in gesprek gaan met klanten die gebruik maken van het concept. Ko van Rijn, productieleider bij Heycop in Houten, is zeer tevreden over de samenwerking mét en de service van Rhenus Lub. “Rhenus Lub staat altijd voor ons klaar. Ze doen regelmatig metingen en sturen waar nodig bij. De service is gewoon top. En dat is voor ons van levensbelang, want iedere seconde stilstand kost geld.”

Heeft u interesse in Oil As A Service of de Fluid Fill Matic? Neem dan contact op met één van onze medewerkers op 0318 59 61 80, mail naar info@rhenuslub.nl of kijk op www.fluidfillmatic.nl[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][templatera id=”142″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][templatera id=”61″][/vc_column][/vc_row]

Deel het artikel via -

Facebook
Twitter
Threads
LinkedIn