Klantcase Westbrug – FFM 1.0

Rhenus Lub staat met de Fluid Fill Matic (automatisch bijvulsysteem koelsmeermiddelen) van 15-17 september op de Metaaldagen. De aankomende weken willen we een aantal gebruikers van de Fluid Fill Matic aan het woord laten. Zij vertellen wat het automatisch bijvullen hun de afgelopen tijd heeft gebracht. Deze week is Andrew van der Bruggen aan het woord.

  1. Waarom hebben jullie in het verleden gekozen voor de Fluid Fill Matic?

Op de markt was niet heel veel anders te krijgen en de levertijd van een andere leverancier was erg lang. Het product Fluid Fill Matic 1.0 sprak ons erg aan en omdat jullie al de koelsmeermiddelen leveren was de keuze gauw gemaakt.

  1. Wat levert de Fluid Fill Matic jullie op?

We hebben veel minder zorgen met betrekking tot de koelsmeermiddelen en het bijvullen er van. Met name het automatiseren van het bijvullen is een handig voor onze 24/7 verspaning. De reservoirs zijn constant gevuld.

  1. Wat zijn volgens jullie de grote pluspunten van de Fluid Fill Matic?

De reservoirs met koelsmeermiddel zijn constant vol waardoor de kans op bacteriën bijna nul is. Het verschil in de verhouding van de concentratie is ook vele malen constanter.  

  1. Klopt volgens jullie de bewering dat de return on investment gemiddeld 9 maanden is?

Deze berekening komt inderdaad heel aardig in de buurt. Wij hebben op alle machines een Fluid Fill Matic 1.0 zitten. Het voordeel bij ons was dat wij al een ringleiding door de hal hadden aangelegd.

  1. Zou je de Fluid Fill Matic aanbevelen aan collega’s in de metaalindustrie?

Absoluut!

Deel het artikel via -

Facebook
Twitter
Threads
LinkedIn