Rhenus Lub opent Kennisbank Koelsmeermiddelen!

[vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1551696636200{margin-bottom: 60px !important;}”][vc_column width=”2/3″ el_class=”detailtekst”][vc_column_text]Wat delen we allemaal wel niet? In een tijd van AirBnB, Uber, Outlook en social media. Onze agenda’s, onze levens, onze huizen. Onze auto’s, onze vakantiekiekjes… de rekening?
Men zegt zelfs dat delen het nieuwe bezitten is. Daar mag u natuurlijk uw vragen bij stellen, maar u kunt er niet om heen: er wordt meer en meer gedeeld.
Ook kennis wordt in steeds grotere mate gedeeld op het internet. Hoewel dat soms nog wel eens moeilijk wordt gevonden, omdat het lijkt of je dan je eigendom verliest; datgene wat je sterk maakt, waar je zo hard voor gewerkt en gestudeerd hebt. Dat geef je toch niet zomaar weg!

Vragen om kennis

Wij van Rhenus Lub merken dat we regelmatig vragen krijgen vanuit onze klanten en relaties over de werking van bepaalde producten. Hoe komt het dat het koelsmeermiddel zo begint te schuimen? Hebben jullie een koelsmeermiddel waarmee ik al onze verspaningen kan doen? Welk product is het gezondst voor mijn medewerkers?
Natuurlijk beantwoorden we uw vragen met aandacht en liefde en zijn we blij dat we u mogen helpen! Maar toch zaten we met de vraag hoe we al die informatie toegankelijker kunnen maken, zodat u direct een antwoord op uw vraag kunt vinden. In dat proces kwamen we erachter dat er nog geen centrale plek is waar dat soort belangrijke informatie verzameld is.

Opening Kennisbank op Fluid Fill Matic website

Zo kwamen we ertoe om al onze documentatie over koelsmeermiddelen (KSM) voor iedereen vrij toegankelijk te maken in een kennisbank. Alles wat wij weten over Koelsmeermiddelen en alles wat daar in de toekomst bijkomt aan kennis wordt verzameld in onze kennisbank op de Fluid Fill Matic website. Onze gedachte daarbij is dat we u op deze manier op ieder moment kunnen voorzien van de informatie die u zoekt. Klant of geen klant.

We houden u op de hoogte!

Via blogs en posts op onze online mediakanalen houden we u op de hoogte met nieuwsitems en nuttige informatie. Dat kan zijn over onze producten, de koelsmeermiddelen, over personeelswerving in onze branche of andere branche gerelateerde zaken. Altijd is het interessant voor u en uw business!

Natuurlijk kunt u altijd bij ons terecht met vragen over onze producten! We nodigen u uit om een kijkje te nemen in onze kennisbank. Of neem vrijblijvend contact met ons op.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][templatera id=”142″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][templatera id=”61″][/vc_column][/vc_row]

Deel het artikel via -

Facebook
Twitter
Threads
LinkedIn