Rhenus Lub verbetert het productieproces en helpt kosten te besparen!

[vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1551774800733{margin-bottom: 60px !important;}”][vc_column width=”2/3″ el_class=”detailtekst”][vc_column_text] Fluid Management vloeistofbeheer: Rhenus Lub verbetert het productieproces en helpt kosten te besparen!

De Rhenus Lub-vestiging in Nederland startte begin dit jaar voor een wereldwijd actieve producent van industriële verpakkingen met een Fluid Management vloeistofbeheer en helpt met zijn gespecialiseerde proceskennis om processen te optimaliseren en kosten te besparen. We spraken Marcel Gros, Managing Director Rhenus Lub Nederland.

Mr. Gros, hoe is fluid management voor uw klant?

Marcel Gros: Voor optimale ondersteuning in het kader van ons vloeistofbeheer zijn we regelmatig ter plaatse bij de klant. In het algemeen controleren we een verscheidenheid aan beïnvloedende elementen rond het vloeistofgebruik: de gebruikte koelsmeermiddelen, hun kwaliteit, de stabiliteit van de emulsies. We zullen zien waar verbeteringen nodig zijn. Een voorbeeld: Speciaal voor dit bedrijf hebben we een speciale smeerolie ontwikkeld, die wordt gebruikt in de snijpersen en een essentieel onderdeel van de prestaties is. Alleen door regelmatig vloeistofbeheer te controleren, kunnen de maximale prestaties altijd veilig worden opgehaald en geproduceerd. Dit omvat het onderhoud en onderhoud van de machines.

Wat zijn de voordelen hiervan voor het productiebedrijf?

Marcel Gros: Duidelijk: aanzienlijke kostenbesparingen door langere standtijd. Door het gebruik van hoogwaardige smeermiddelen in combinatie met een continue inspectie en stapsgewijze optimalisatie van de vloeistofparameters zorgen wij voor een zeer stabiel proces.

We verbeteren producten en kunnen het verbruik verminderen. Hierdoor kon onze klant de levensduur van de tool gemiddeld verdrievoudigen! Naast de kostenbesparingen overtuigt de uitstekende service. Als er een probleem is, reageren we zeer snel en zijn we zo snel mogelijk bij de klant. Dit biedt zekerheid en vertrouwen.

Contactpersoon: Marcel Gros, Managing Director  Rhenus Lub Nederland, grosm@rhenuslub.nl

https://www.rhenuslub.de/de/werkzeugstandzeiten-verdreifacht/[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][templatera id=”142″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][templatera id=”61″][/vc_column][/vc_row]

Deel het artikel via -

Facebook
Twitter
Threads
LinkedIn