Wereldwijde goedkeuring rhenus TU 560 door Airbus

Het topproduct van de smeermiddelenspecialist uit Mönchengladbach (D) is opgenomen in de Airbus-goedkeuringslijst AIPS 00-00-010 – een kwaliteitsindicator voor de gehele luchtvaarsector. Het beantwoordt aan de nieuwste eisen en biedt de doorslaggevende extra’s op het gebied van veiligheid, prestaties en zuinigheid.

Gemaakt voor de luchtvaart

Of het nu gaat om draaien, frezen of boren: rhenus TU 560 is gemaakt voor de luchtvaartindustrie. Bij de bewerking van luchtvaartlegeringen en aluminium levert het met water mengbare koelsmeermiddel de beste resultaten op en maakt het een goede standtijd van het gereedschap mogelijk, vooral bij de bewerking van titanium. Maar ook andere materialen zoals staal, roestvrij staal, legeringen op nikkelbasis en non-ferrometalen behoren tot het toepassingsgebied van dit efficiënte speciale koelsmeermiddel. Daarmee is rhenus TU 560 voorbestemd voor de bewerking van geraamte, romp- en vleugeldelen, evenals voortstuwingsonderdelen en zet een nieuwe standaard voor technisch veeleisende bewerkingen binnen de luchtvaartindustrie.
Verdere voordelen: rhenus TU 560 is zeer laagschuimend in gebruik, getest op PU-compatibiliteit en wordt goed door de huid verdragen.

Veiligheid op het hoogste niveau

Met de nieuwe Airbus-goedkeuring toont Rhenus Lub opnieuw zijn internationale vliegtuigexpertise. Hoge slijtage van gereedschappen, lange verwerkingstijden en speciale eisen met betrekking tot materiaalverdraagzaamheid behoren tot de dagelijkse routine vanwege de gewichtsverlagende en hoogsterke materialen die in de luchtvaartindustrie worden gebruikt – uitdagingen die de in de praktijk bewezen speciale smeermiddelen van Rhenus Lub met gemak aankunnen. Dit wordt ook bevestigd door verdere goedkeuringen van fabrikanten als Rolls Royce, MTU, SNECMA, Messier Dowty of Embraer voor andere producten van Rhenus Lub.

Deel het artikel via -

Facebook
Twitter
Threads
LinkedIn